TANTRISK

SEX

 

TANTRA er SEX til tiden

Det er vigtigt at afsætte tid til tantrasex. Aftal en tid og overhold den, gerne med faste intervaller, hver anden dag, hver tredje dag, hver uge, hver anden uge, en gang om måneden, intervallet er ikke det væsentligste, men overhold aftalen. Ikke noget med hovedpine eller stort arbejdspres. Den aftalte tid skal overholdes og der skal dyrkes sex. Aftal hvor lang tid, der skal bruges, 2 timer, 4 timer eller 6 timer. Den aftalte tid skal overholdes.

TANTRA er SEX  med energibevidsthed

Tantra er en spirituel vej. Tantrisk sex er seksuel udveksling med energibevidsthed, med ærlighed, med opmærksomhed på drømme og behov og vigtigst: med meditation med åbne sanser. Det er nødvendigt at lave nogle øvelsen, som kan opbygge en energimæssig kontakt mellem partnerne. Øvelser, som er en invitation til fordybelse både i problemer, ressourcer og til forståelse af, hvad seksualitet egentligt er. Tag energierne med ind i de seksuelle oplevelser.

TANTRA er SEX uden orgasme/udløsning

Formålet med tantra er at opbygge ens kærligheds- og visdomsbevidsthed, og dertil kræves energi. Man kan dels opbygge denne energi gennem meditation, derfor bør man meditere en halv time hver dag. En mere intens opbygning af energi kan man få gennem tantra. Orgasme/udløsning kræver energi, og er derfor i strid med det tantriske formål, hvorfor man bør undgå det, men det er da ikke nogen katastrofe, hvis det sker. De alment gældende erogene zoner er et fattigt bud på de mange kropslige glæder, der tilbydes et tantrisk par. Men det er jo typisk stimulering af kønsorganerne, som udløser orgasmen, derfor kan man måske vælge de mindre følsomme områder til kærtegnene.

Et TANTRAFORHOLD er monogamt

Man har én og kun én tantrapartner. Man har ét forhold. Af mange grunde.

 

TANTRASEX tar tid

Aftal et program for tantramødet. En udflugt, en gåtur, spisning (nul alkohol), musik, oplæsning, tarok- eller englekort, yoga, energiopbygning, healing, massage, massage med seksuel stimulation, meditation, sex. Eller andet.

Afslut med en times meditation. Nøgne og i sengen. Først 20 - 25 minutter hvor den ene giver sin partner seksuel stimulering. Brug olie. Stimuler stille, stille og langsomt. Den modtagende går ind i meditation. Den givende går selv ind i en let meditation. Brug event. tidsur. Siden skifter man rolle. Afslut med 15 - 20 minutters fælles afslapning hvor en hånd gensidigt holdes på partnerens køn.

Det er selvfølgeligt ikke forbudt bagefter at gennemføre en almindelig gensidig udløsning, et samleje. Sæt tid af til det.

 

Aftal en ny tid !

Hvorfor virker tantra?

Retur